MY DAMN GORGEOUS FOLLOWERS !

Tuesday, 15 January 2013

3 JUMAAT TERAKHIR

Haa picture ni I ambil dari google . (Belum sempat nak ambil gambar dengan dia ) Ahaha jangan jealous !


Hey hai dear my lovely readers !
Last night ,
I tidur pukul 5 pagi .
Nak tahu ke I buat apa ?
Heheehe…
I rewatching cerita 3 JUMAAT TERAKHIR !
Yar lah .
Kat you Tube..
Nak tahu tak siapa yang berlakon dalam cerita tu?
Surely my sis…
IZREEN AZMINDA

With her in Sri Hartamas last year :) 


Hehe !
Selain kakak Izreen, ada jugak Fizz Fairuz

Dan…
Ada jugak Amar Asyraf !


Yeah ! Yang you all sedang gila gila kan sekarang ni kan
Am I right ? !
Haha
You know what ,
Seriously,
He looks so damn handsome with the new hairstyle !
Kan kan kan ?
Betul kan I cakap ?
Kalau betul , sila tunjuk gigi !
Haha

Btw, I just nak refresh semula cerita last night yang I tonton tu
"3 JUMAAT TERAKHIR"

In my opinion,
Cerita ni sangat sangat sedih
Awal-awal lagi I dah tearing sebab…
Deana (Kakak Izreen) seorang anak kepada Makcik Timah
Dia adalah seorang anak yang kurang adabnya.
Dia tengking ibu di khalayak ramai, 
cerca dia , 
maki dia ….

Ya allah...
Sedih betul kalau betul wujud manusia macam tu atas muka bumi ni.

Tapi I cakap sama you ,
Kalau Kakak Izreen dah pegang watak antagonis macam tu ,
Memang ‘menjadi habis’  lah cerita dia !
Sebab lakonan beliau sangat superb !
Haha ! 


Continue to 3 JUMAAT TERAKHIR…
Lastly, sebagai ending kepada cerita tu ,
Aril (Fizz Fairuz) mati …
Deana mati ….
Dan Hanz (Amar Asyraf) pun mati…
Mereka kemalangan di atas jalan raya yang sama
Dan meninggal di tempat yang sama
Waktu yang sama .
Saat tu jugak ,
Ustaz Haikal (Ezany) berdoa menangis-nangis mintak dosa mereka diampunkan

At the moment ,
Memang menangis habis lah I !
Sedih tahu !
Hmm ...

Btw , kalau you all nak tengok cerita tu
I ada provide kan sekali link di bawah ni .

Tonton lah kay !
Seriously it will make you cry dan ia mendatangkan seribu keinsafan buat kita…
Insha-Allah 

Your faithfully,

Bunga

~THE END~



Ini link nya :


No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Diagonal Resize 2