MY DAMN GORGEOUS FOLLOWERS !

Saturday, 12 January 2013

TIPS 'TANGKAP' LELAKI SETIA ! (VERSION 18SG)


  
hello gadis gadis !
jika sebelum ni
i dah share tips untuk detecting bf curang,
kali ini
atas permintaan seorang gadis yang berasal dari jb,
i akan publish kan topic ini pulak !
tips detecting ‘bakal suami’ yang setia! haha
ini sekadar cadangan & pendapat dari kepala otak i sahaja okay
(added on daripada beberapa idea dari site lain juga)
mana yang you guys rasa bernas dan cun,
guna dan pakai lah
but then
kalau you rasa idea i haprak dan macam hampeh,
just ignore
ada mak kisah ?
haha

okay jum terus kan agenda kita …
“setia”
sebelum you teruskan pembacaan untuk tips men-dapatkan bf yang setia,
you perlu jawab dahulu satu soalan yang menikam ulu hati dan hempedu ini !

“adakah you setia?”


if you gonna say “yes”, so sila proceed ke bawah!
if you just say “no”, you are forbidden to press the‘page down’button!
haha
i bergurau sahaja !
okay

1-  tahap kekacakan :
typically semakin handsome seseorang lelaki itu, maka semakin besar risiko anda untuk di-games ! conclusi , jangan terlalu demand, pilih lah yang biasa biasa atau sederhana sahaja. J


2-  tahap kekayaan :
ingat seronok ke dapat boyfriend anak tan sri? if you think, it is “yes” , you try to pick a mirror . kalau you rasa you mampu untuk penuhi segala serba serba yang setaraf dengan si dia itu, you can just go on, darling. but you pernah dengar kan, enggang dengan enggang, pipit dengan pipit. even though it’s sounds such really suck dalam zaman yang serba modern ni, but it we call as ‘hakikat’ ! and… you must take a note! level korporat macam ni,kebiasaan nya adalah keparat. oh you dont believe me? you cuba lah !


3-  tahap mentaliti :
you ada boyfriend ? kalau ada , you tanya mereka… (eh macam ramai sangat pulak. haha) i mean you tanya dia… “you sayang i sebab apa?” then kalau dia jawab, “i sayang gila pada you sebab you cantik, you hot, gorgeous, mantap and blablabla…”so do you think si lelaki itu ikhlas cinta kan anda ? hey come on lah ! dia cuma gila kan fizikal dan appearance you saja, babe. percaya lah , when he just find another  one those prettier than you, he will say bye-bye to you ! sadis kan ?


4-  hati
kata orang, hati is the starting of everything. eh ! i tak condemn semua lelaki lelaki macho kat luar sana tu. but just, you know … kita kan perempuan. they call us as ‘lemah’ . what the bitch is it ? that is why, you all kena cuba betul betul detect dulu, hati jenis apa seorang lelaki tu. for me, tak apa lah seandainya si dia itu biasa biasa sahaja. sebabnya, yang biasa biasa saja tu lah yang akan terima lemah kita, baik kita dan terus setia  biar buruk mana pun kita…


yang ikhlas,
bunga

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Diagonal Resize 2